Wie zijn wij

Fysiotherapie Harks is een dynamische Pluspraktijk voor Fysiotherapie en Training, waar goede zorg en kwaliteit centraal staan. Op het gebied van onder meer fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, orthopedische revalidatie, arbeidsfysiotherapie en haptotherapie leveren wij u zorg van hoge kwaliteit.

Bij Fysiotherapie Harks behandelen we niet enkel uw beperkingen, maar staat ook het coachen en sturen van het herstelgedrag centraal. Op die manier willen we u zo goed mogelijk en snel terugbrengen naar uw niveau, zowel op uw werk als bij het beoefenen van uw sport en bij het uitvoeren van uw dagelijks activiteiten.

Fysiotherapie Harks heeft 3 locaties in Geldrop waar u behandeld kunt worden. Onze hoofdlocatie is gelegen binnen Sportcentrum Harks en is toegankelijk voor iedereen, zowel leden als niet leden kunnen bij ons terecht. De behandelingen worden in de praktijk en aan huis gegeven. De 2e locatie is binnen Huisartsenpraktijk het Atrium en de derde locatie is binnen Sportcentrum 040-Fit te Geldrop.
Ons team bestaat uit 8 therapeuten, elk met hun eigen specialisaties en met passie voor het vak.

Wij staan garant voor kwaliteit en vertrouwen. We werken samen met een netwerk van specialisten,om u de zorg te geven waar u recht op heeft. Fysiotherapie Harks werkt samen met u aan uw gezondheid en biedt u de professionele zorg en aandacht die u verdient.

Indien u vragen heeft, neem gerust contact met ons op of kom eens langs op ons kosteloos ‘inloopspreekuur

Openingstijden

Maandag 8.00 tot 21.00 uur
Dinsdag 8.00 tot 21.00 uur
Woensdag 8.00 tot 21.00 uur
Donderdag 8.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 8.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 8.00 tot 12.30 uur